Om mig


Mitt namn är Madeleine Mei men jag kallar mig oftast Maddis.

Jag är ensamstående småkattsmamma boende på Hisingen, i Göteborg, nära till min familj som jag umgås med så ofta jag kan. Jag har många fantastiska kompisar, och några som är mina allra närmsta och viktigaste. Jag är grafisk formgivare och jobbar på att göra världen lite finare och typografin bättre.
Jag försöker leva som en god medmänniska. Är feminist för att jag vill att kvinnor ska ha lika rättigheter; socialt, politiskt och ekonomiskt som män. Är vänster för att jag tycker det är en ideologi som gynnar flest människor och jag lever veganskt så långt jag kan för djuren och naturen.
Jag anser att vara glad är ett aktivt val en gör varje dag och att man måste testa allt för annars får man ingenting veta. Att testa nya saker är nog min främsta hobby: att äta sånt jag inte ätit och dricka sånt jag inte smakat, att besöka platser jag inte varit på och göra saker jag inte gjort innan. Jag är nästan bara rädd för äcklig havsbotten och jag vågar åka allt på Liseberg. Jag tycker man ska vara barn så länge man kan, eller aldrig sluta att vara det. Jag gillar att busa med min lillasyster och klä ut mig med mina kompisar. Halloween är den bästa högtiden.
Jag växte upp som någon slags synthare men nu är jag inte lika enkelriktad utan tycker det finns något bra i alla musikkategorier. När det kommer till film och serier begränsar jag mig inte heller till någon genre men jag älskar verkligen en mysig skräckfilm. Min dröm är att spela blondinen som dör först i en slasherfilm.
Jag älskar att springa i skogen. Vissa dagar är kroppen och stegen tunga, andra skuttar jag fram på lätta steg men det som alltid är detsamma är att när jag springer känner jag mig bekväm i min kropp och mina rörelser är fria. Jag är väldigt intresserad av hälsa och kostens påverkan och inverkan på den, grönsaker är livets föda. Djur är mina kompisar och det bästa som finns.