Bröllop.

I september agerade jag bröllopsfotograf när Sandras syster gifte sig, den här bilden är den första jag fastnade för när jag kollade igenom bilderna när jag precis lagt in dem på datorn.

Bruden.

Jag gillar den här också från någon timme innan själva vigseln när Sandra sminkade bruden, till och med jag som hatar att sminka andra tog mig an en tärna. Det var total kaos fast det syns inte så mycket här på bilden. Lösögonfransar som inte fastnade, mödrar som inte var stylade, blixtlås som inte ville gå igen, kidz som behövde byta blöja, en syster som satt i pyjamasen och en irriterande fotograf. Nästan så.

Men jag hinner nog inte komma in till stan idag och lämna över bilderna, sitter och pillar med en viktig sak som skall vara klar imorgon. Om det går bra så kommer jag berätta mer om det senare.

2 reaktion på “Bröllop.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *