Råttor och såntdär.

De där sakerna man inte uppskattar förrän man inte längre har dem:
– En dator man kan starta om
– Ljud i både öronen från ipoden
– Värme i elementen
– En morfar
Och så vidare. Någon borde påminna en om dem så man uppskattar dem. Idag uppskattade jag att få plocka upp Sheena ur buren och hålla henne mot mig. Pussa henne på nosen och säga att jag älskar henne och att hon är världens finaste lilla Sheenapuff.

Sheenapuffen

Dagens jag-gillar-mig-själv-moments måste varit i nattens dröm då en barndomskompis ringde till mig och helt plötsligt ville ha koll på vad som hände i mitt liv och sådär. Och så när det var hennes tur berättade hon att hon hade fått barn för något år sen och jag svarade åh, eew.. jag beklagar. Hahahaha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *