Min födelsedagsresa mot hemlig destination

När jag fyllde år jag en hemlig resa av mama, lillebror och morbror och i torsdags begav vi oss mot flygplatsen. Först när jag fick leta upp flighten på avgångstavlan fick jag veta vart det skulle bara bära av: till Berlin! Det var inte helt oväntat men jag blev så himla glad – bästa staden ju. Kan ha gjort ett litet glädjeskutt eller två!

berlin_dagett_1

berlin_dagett_2

Första dagen fick vi kolla på lite sevärdheter eftersom de andra inte varit där innan, först Förintelsemonumentet.

berlin_dagett_3

Sen Brandenburger Tor.

berlin_dagett_4

I det här huset hade jag kunnat tänka mig att bo.

berlin_dagett_5

Adam gör en liten dans.

berlin_dagett_6

Är coola.

berlin_dagett_7

Åh, Berlin. Du kontrastrika, underbara stad.

berlin_dagett_8

När man ser en sånhär stor bänk måste man hoppa upp! Även om det är stor risk att riva sönder sina strumpbyxor…

berlin_dagett_9

Vi traskade runt nästan 15 km per dag i hettan, här går vi i skuggan för att det var alldeles för varmt i solen. Så svettigt.

berlin_dagett_10

Som tur var gjorde vi många ölstopp på mysiga barer. Här på ställen som låg på kanalen, på en av dom fick vi inte fotografera men det kan ha hänt att jag gjorde det med telefonen ändå. *Rebell*

berlin_dagett_11

Berlin dag ett

Det lyxigaste jag vet med utomlandet: att köpa öl i kiosken. Här köper vi med oss färdkost och efter det här var fötterna trötta så vår nästa anhalt blev dagens sista innan vi återvände till hotellet för den dagen.

En reaktion på “Min födelsedagsresa mot hemlig destination”

  1. åh fina berlin! känner jag måste åka dit nån gång när det inte är vinter också. Som en annan stad i *sommarskrud* haa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *