Två fina presenter

Fina presenter

Jag fick så himla många fina grejer när jag fyllde år och jag skulle vilja visa två av sakerna jag fick. Jag har alltid sagt att jag vill installera en webbkamera hemma så jag kan kolla på katterna när jag är på jobbet och det snappade David upp någon gång så jag fick en Petcube av honom! Det är en kub med kamera som är kopplad till en app på min telefon så jag när som helst kan gå in och kika vad katterna har för sig. Och som att det inte vore roligt nog så har den en inbyggd laserpekare så jag kan leka med dom också. Ja, det har hänt att jag stått och fnissat på min plats på jobbet och så har min kollega mitt emot frågat om katterna har skoj. Det finns en mikrofon i så man kan prata med Flora, heh, också men det känns som att psyka dom alldeles för mycket…

Fina presenter

Såhär kan det se ut när jag kikar in på katterna. Oftast ligger dom på soffan och sover i varsin ände. Flora är vaken oftare än Fox, ibland när jag kollar in så sitter hon i fotöljen och bara.. sitter. Ofta tvättar dom sig, såklart, och ibland är dom vakna och då brukar jag sätta på lasern så får dom ränna runt en stund och jaga den.

Fina presenter

Den andra fina grejen fick jag av Emma och det är en klippdocka av mig! Emma är illustratör och dockmakare och brukar göra superfina födelsedagskort till mig när jag fyller år. De senaste åren har hon snöat in på dockor och hon bygger sådana själv och modifierar dom och allt vad hon håller på med så ni kan tro att jag blev nervös på mitt kalas när hon kom gående med en docklåda och ett läskigt leende.

Fina presenter

Men i lådan låg godis och en pappvariant av mig med olika uppsättningar outfits. Den här är nog min favorit. Min bästa accessoar under armen.

Fina presenter

Här är jag kattig i min gamla favvokattklänning och mina senaste kattöron! Inser nu att jag nog matchade med fel strumpor på den här och förra bilden.

Fina presenter

Och här är det förmodligen fest i parken för i handen håller jag en ljummen Andersson, mmm! På axeln har jag min YOL-väska från japan och på fötterna mina vattentäta, rosa Dr. Martens.

Fina presenter

Nu kom solen fram!

Fina presenter

Ah, älskar den här. Så fint. Så pyssligt. Tack igen Emma!

Och som om inte de här presenterna var fina nog så fick jag även fyra resor till kända och okända destinationer som ni ska få följa med på när det beger sig. Älskar att ha roliga saker att se fram emot, det är livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *