Mitt fabulösa kalas i bilder

Mitt fabulösa kalas

I helgen var det äntligen dags för mitt efterlängtade, fabulösa kalas! Först var vi cirka tjugo stycken som minglade på tårtkalaset som var uppvärmningen inför festen.

Mitt fabulösa kalas

Jag hälpte Maran systerligt med håret som hamnat på sniskan. Tror det är på samma nivå som att hålla undan håret för hen som kräks.

Mitt fabulösa kalas

Sen åt vi tårta!

Mitt fabulösa kalas

Efter mingel, tårta och quiz började folk leka. David var också där, jag kunde liksom inte fylla trettio år utan att ha honom med.

Mitt fabulösa kalas

Och mina gulliga småbröder.

Mitt fabulösa kalas

Och mammas Mats, morbror Michael och så min kära frisör Helens man.

Mitt fabulösa kalas

Klockan åtta började Mirjam och Josefine värma upp dansgolvet med schlagerhits.

Mitt fabulösa kalas

Och sakta men säkert började lokalen fyllas upp med fler vänner.

Mitt fabulösa kalas

Sen spelade Louise 90´s.

Mitt fabulösa kalas

Mona och mamma posaderade för någon kortis. Jag har inte tagit en enda av de här bilderna för jag lämnade min kamera på baren och så fick den som ville fota. Jag hade alldeles för fullt upp med att krama kompisar, dansa och öppna paket.

Mitt fabulösa kalas

Här sitter Veronica och Kenny.

Mitt fabulösa kalas

Frida och Patsy.

Mitt fabulösa kalas

Mormor och Adam.

Mitt fabulösa kalas

Så mycket dans.

Mitt fabulösa kalas

En så himla nöjd och glad tjej. Mitt kalas blev verkligen allt jag kunnat önska och mer. Musiken var fantastisk och stämningen på topp. Alla dansade, lekte och hängde med varandra och de som inte kände varandra bondade. Det finns verkligen inte mycket som slår att ha alla man gillar samlade under samma tak så jag tänker inte vänta trettio år tills jag gör om det. Tack till alla som kom, jag är så lyckligt lottad som har er i mitt liv och det här är min favorittagg just nu som jag bara inte kan få nog av <3

5 reaktion på “Mitt fabulösa kalas i bilder”

  1. Hej! Du tar jättefina bilder, men tyvärr är det svårt att se hela bilderna nu. Sidhuvudet tar upp cirka en tredjedel av min skärm, så jag tänkte att du kanske skulle kunna tänka dig att ändra på det :)? Annars gillar jag verkligen uppdateringen av bloggens layout. Och grattis!

    1. Hej. Oj, vad konstigt. Vad kollar du med för webbläsare och på vad för enhet? Sidhuvudet ska inte följa med i scrollen och jag kan inte se det i någon av webbläsaren jag testat eller olika skärmar. Om du kan får du gärna maila över skärmavbild till maddis@gmail.com :)

      1. Ja, nu funkar det och sidhuvudet följer inte med :D! Jag använder Firefox på en laptop. Gött att det funkar iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *