Påskledigt och festlängt

Easter buni.

De här lediga dagarna över påsk var verkligen behövda efter en vecka med flera långa dagar för att hinna färdigt med presentationer. Allt gick vägen och efter lunch på torsdag lämnade jag kontoret som påskgrinchen med ett välfyllt påskägg i famnen och önskade mina kollegor en glad påsk och att dom inte skulle äta någon annans ägg. Äggbranschen är riktigt ful och hemsk, väldigt glad att folk börjar inse det mer och mer. Heja Djurens Rätt och Djurrättsalliansen för det fantastiska jobb ni gör!

Jag tillbringade min ledighet mest med min familj. Min lillebror, som inte är så liten längre, fyllde 26 år så vi hade middag för honom hemma hos mamma. En mer otippad grej jag gjorde var att köa i 2,5 timme för en vegansk donutglass som inte ens var speciellt god. Och så har jag förberett massor inför mitt kalas nästa helg! De som känner mig vet att jag peppat orimligt mycket inför mitt trettioårskalas i alla fall de senaste.. fyra åren? Åldern bryr jag mig inte om, kanske bara för pondusen när man får säga till småkillar att man är trettio år, men annars är det bara festen jag sett fram emot. Jag känner att jag inte borde vänta trettio år nästa gång tills jag har en lika stor fest för jag kan liksom inte tänka mig någon bättre syn än ett dansgolv som är fullt med bara mina kompisar. Åh, längtar.

En reaktion på “Påskledigt och festlängt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *