Shopping och annat knasigt i Japan

LouiseMaddisJapan

Jag hade tänkt att kombinera det här inlägget med shopping och fest men när jag kollade igenom bilderna så insåg jag att det var för många bilder i båda kategorierna så här kommer shopping och lite annat skoj!

… Någon som testat en sauna mask?

LouiseMaddisJapan

Eller pormaskplåster och annat som verkar utlova ett baby face?

LouiseMaddisJapan

Det fanns en hel uppsjö av olika munskydd, de här rosa kan man hitta i mitt badrum.

LouiseMaddisJapan

De här med Hello Kitty förstår jag inte varför dom inte finns i mitt badrum.

LouiseMaddisJapan

Så mycket My Melody.

LouiseMaddisJapan

Fabulösa linser.

LouiseMaddisJapan

I området där vi bodde fanns det både många love hotels och sex shoppar och inne i en shop hittade vi den här lille Hot Melt Dongen.

LouiseMaddisJapan

En av mina absoluta favvosaker var 100 yen-butikerna. Där fanns det huuur mycket roligt som helst som bara kostade sju spänn styck. Jag gick bananas milt sagt.

LouiseMaddisJapan

Shopping i Harajuku. Louise kliar sig på knät.

LouiseMaddisJapan

En fantastisk drug store också i Harajuku. Kan gå runt i timmar i de här butikerna, allt är så skoj.

LouiseMaddisJapan

På en tvärgata hittade vi en butik som bara sålde fancy kläder till fyrbenta djur.

LouiseMaddisJapan

Såhär ser det ut utanför många restauranger, plastmat som visar upp vad dom serverar.

LouiseMaddisJapan

Vi var pepp på Pokémon cafét men kön var dödslång och det luktade prutt på hela den våningen så vi gick och käkade på ett annat ställe.

LouiseMaddisJapan

På en kaffe- och wifipaus

LouiseMaddisJapan

Den här lilla fiffiga lappen hade jag med mig i plånboken och visade när jag beställde mat. Det står något i stil med att jag är vegan eller förklaring till vad jag äter, eller inte äter, på google translate-japanska. Jag försökte trippelt med kanjitecken, latinska bokstäver och symboler men ändå hände det att min mat kom ut med en stor bit av dött djur på toppen :'( Jag kan säga att Japan inte var en av mina bästa matresor men Japan är bäst på alla andra sätt så det spelar liksom ingen roll. Ge mig en skål med sojabönor och ett glas öl så är jag mer än nöjd! Kanpai till nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *