I Love Apatow

Judd Apatows bästa filmer

I helgen när jag satt vid min dator och letade efter en film att kolla på kom jag ihåg den nya Netflixserien, Love, som lagts till som jag sett i ögonvrån i webbläsaren men som jag inte visste något om. Jag kollade snabbt översikten, läste Judd Apatow, sa ett högt YES och så var det bara att gå och poppa popcorn och mysa ner mig.
Jag älskar Judd Apatow. Jag älskar han filmer, jag älskar hans fru och jag älskar hans barn. För han brukar ju ofta inkludera familjen i sina filmer. Jag är en otroligt dålig recensent, det sticker jag inte under stolen med, men här kommer mina favvofilmer av Judd Apatow. Baserade i skala från 1-10 eller hur dom får mig att känna. Mest hur dom får mig att känna. Förutom Love då, som jag bara har några avsnitt kvar på som jag drar ut på, så är mina andra favoriter som han på något sätt är iblandad i följande:

Bridesmaids. Alltså. Bara asrolig och en såndär film som man måste ha sett men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att Bachelorette som är film i samma genre är mycket bättre. Hehe. Sorry.

Trainwreck. Amy Schumer! Stundtals askul men ändå inte så att den når upp helt och hållet till asbra. Men sevärd. 7/10.

Funny People. Handlar om en komiker som får reda på att han är dödligt sjuk, och tar sig an att lära upp en yngre komiker. Det var ett tag sen jag såg den men den var fin. Jag hade faktiskt gett den här en 8 på imdb efter jag såg den så jag antar att det är dags att se om den.

Judd Apatows bästa filmer

The Five-Year Engagement. Jag kommer ihåg att jag började kolla på den här utan att vara beredd på hur bra den var. Jag tror jag hade tänkt att somna till den men det slutade med att jag somnade alldeles för sent den kvällen efter skratt och gråt. Underbar film. Blev väldigt kär i Jason Segel efter att ha sett den och kollade igenom nästan hela hans filmography under en sommar.

Knocked Up. Äntligen börjar vi närma oss min favoritfamilj på film men i den här börjar det med att systern blir på smällen med ett one-night stand som hon trodde att hon aldrig skulle träffa igen. Hon vill behålla barnet och dom bestämmer sig för att få det att fungera ihop. Älskar Katherine Heigl.

Girls. Alltså behöver jag ens säga något om Girls? Så glad att den nya säsongen är igång nu. Vissa säsonger av Girls har varit svagare än andra men jag tycker första avsnittet på säsong 5 började lovande. Är mycket pepp på fortsättningen.

Judd Apatows bästa filmer

Och min allra mesta favvo Apatow-ever: This Is 40. Älskar den här så mycket och har sett den hur många gånger som helst. Den handlar om systern till tjejen i Knocked up och hennes familj och förhållande som krisar. Finns inget i den här filmen som jag inte älskar. Den får mig att skratta och gråta varje gång. Älskar Leslie Mann och Paul Rudd, dom är amazing. Så förutom att jag rekommenderar er att se samtliga filmer och serier jag nämnt så borde ni kolla alla deras (och Jason Segals) filmer.

Vilken är er favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *