Maddis gillar: Dana Scully!

Jag blir lätt engagerad i serierna jag ser och jag har flera gånger oroats över vilket farligt liv mina favoritspecialagenter lever fast jag samtidigt har konstaterat att man nästan alltid kan känna sig trygg för dom löser det alltid på ett eller annat sätt. Helst Dana är den som jag hittills upplevt det lever mest riskfyllt och råkar ut för värst saker men även när hon blir övermannad av ett psyko som vill lägga henne i ett kallt bad och tvåla henne för att sedan skära av hennes hår och naglar så vet jag att hon kommer klara sig. Hon är inte ett dumt våp som snubblar och inte vågar ta till vapen och i närkontakt kan hon slå sig fri. Dessutom är hon smart som få och har utbildning inom medicin och fysik och kan patologi som ofta kommer till användning i de många obduktionerna relaterade till x-filerna.

Dana Scully; smart och handlingskraftig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *