Var är Lorentz?

Var är Lorentz?

I onsdags när jag och Louise var ute och aw:ade och drack en öl eller två så kom Louise ut som stort Lorentz fan, förlåt att jag outar dig såhär i bloggisen nu men det är viktigt för veckans fabulösa historia. Hon googlade upp bilder så jag fick se personen för hennes fangirl-svärmeri och när vi satt på varsin vagn hemåt i motsatta riktningar över stan lyssnade jag på hans låt som hon skickat på spotify.

 
Var är Lorentz?

Var är Lorentz?

I lördags fyllde Louise år och vi var några som var ute och käkade franskt (pommes och sallad om en är vegan), och som bonus hade jag via mitt jobb fått med oss på gästlistan till en av p3-gulds efterfester. Som den goda vän jag är hade jag ingen present till henne så jag lovade att jag skulle hitta Lorentz och att hon skulle få honom i present. Alla skrattade som att jag sagt något roligt men jag var dödsallvarlig. Jag skulle hitta Lorentz.

Var är Lorentz?

På festen hittade vi ett vip-rum som när vi kom dit var helt dött men hårt bevakat av en kille som tog sitt jobb som dörrvakt på största möjliga allvar och inte släppte in oss utan vip-band. När vi frågade om Lorentz var där svarade han undvikande att han kanske hade sett honom, eller kanske var säker på att han var på väg.

På dansgolvet hittade jag en kille som möjligen såg ut som killen jag sett i telefonen via google. Jag var tvungen att fråga; är du Lorentz? Han blev väldigt glad men det var inte han. Snart var alla engagerade i sökandet på Lorentz. Vi sökte igenom dansgolven och hade span på vip-rummet men till slut sa Louise att vi var tvungna att sluta leta så att inte hennes födelsedagskväll skulle bli förstörd för att vi letade efter en kille som kanske inte ens skulle vara där.

När klockan var strax innan fem hade alla andra gett upp och gått hem för att sova och jag Louise stod längst fram vid scenen på ett dansgolv och helt plötsligt står han där. Han var faktiskt där! Nu skulle jag bara ge bort honom i födelsedagspresent också. När han gick av scenen var vi snabbt där och jag sa till honom att Louise fyllde år och att jag inte hade någon present för att han var min present till henne. Han var inte så glad över att vara en gåva men Louise var desto lyckligare:

Var är Lorentz?

Varsågod!

Efter det här hade vi ju bara en sak till att klara av innan kvällen skulle vara komplett, att ta oss in i vip-rummet för att se vad the fuzz var om. Efter lite flörtande fick vi tag i en kille med band runt sin handled som hjälpte oss in. Framme i baren hittade jag Little Jinder och var såklart tvungen att berätta för henne att jag älskar henne. Hon verkade gilla mig med.

Var är Lorentz?

VIP-rummet var astråkigt men alkoholen var gratis och gratis alkohol när klockan närmar sig sju en söndagsmorgon är alltid en bra idé. Stay classy, var fabulös. Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *