Make me a model.

Ursch, under tiden jag väntade på att min mama skulle ringa upp mig efter sin frukost på jobbet så satte jag mig och slösurfade bloggar och hamnade all världens långt bort via länkar i kommentarerna och alla bloggar tillhörde tjejer och nästan alla var sjuk på ett eller annat sätt. Psykiska sjukdommar, utseendessjukdommar, knaprade piller mot det ena och det andra, skulle operera sina ansikten, banta, näringsbrist… Jag vet att det finns många killar som också mår dåligt men hetsen för tjejer, många gånger skapade av dem själva, är helt sjuk. Alla skall vara snygga, det är nog det allra-allra viktigaste, sen skall alla synas, det skall konsumeras och shoppas och alla vill vara modeller. Jag förstår inte grejen med att alla skall vara modeller? Är det för att man gillar det estetiska och vill skapa snygga bilder? Jag har min teori att det handlar om bekräftelsen att se sig själv snygg på bild kort och gott, på något annat sätt kan inte jag se hur det kan vara direkt givande. Det är ju inte som att de flesta av dem tjänar några pengar på det, då hade det varit en annan femma. Men om de tycker att det är ett bra sätt att fördriva tiden så är det ju bra för dem. Jag har fått förfrågningar om att modella själv men alltid tackat nej, ursch vad tråkigt.

De senaste kvällarna har jag kollat på teve innan jag har somnat och de flesta programmen som det har gjorts reklam för har gjort mig illamående. Det finns på riktigt ett program som heter Make me a model. Sen är det ju  Supermodel och Idol där folk skall bli stjärnor. Och underhållningsprogram där folk sjunger, är med i frågesporter och andra tävlingar och skämmer ut sig för att synas i bild några minuter.

In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *