Semester!

Semester!

I onsdags efter lunch tog jag min rullväska och traskade med ivriga och ölsugna steg mot centralstationen där jag mötte upp Andreas. I 30 min drack vi öl innan våra vägar skiljdes åt och han åkte hem till mig där han skulle bo under Way out West och jag satte mig på tåget till Stockholm. Jag hade tagit ledigt två dagar för att gosa med David och gå på festival.

Semester!

När jag kom hem till David lagade han mig min favvorätt, saffranslasagne, som vi åt på taket.

Semester!

Och kollade på utsikten.

Semester!

På torsdagen var vi på bio och vägen hem tog vi genom skogen. Där åkte vi förbi det här fantastiska stället. Det ser kanske inte så märkvärdigt ut på min bild men det var så himla fint. Jag sa att vi måste åka dit igen när det är vinter och snö, det kommer nog vara ännu mer spökligt och magiskt då.

Semester!

På fredagen åkte vi och hälsade på våra kompisar getterna och hönorna på Siggesta gård.

Semester!

David fick en puss.

Semester!

Drömmen om egna höns alltså.

Semester!

Mmm, gräs och maskrosblad. Gottigott.

Semester!

Sen vandrade vi i naturen med våra nyinköpta, matchande, walkingdojjor.

Semester!

Efter promenaden badade vi och sen fick vi massa kompisar som vi matade med russin.

Semester!

På lördagen matade David mig med mangosmoothie. Är så förtjust i mango just nu alltså.

Semester!

Sen åkte vi in till stan för Dans Dakar!

Semester!

Jag tyckte Skrillex var bäst av dom vi såg.

Semester!

Sen åt vi nattamat, hälsade på Björn en sväng och sen var festen slut för den här gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *