Alltid någon som blir glad.

Hej, det ser för jävligt ut här, jag vet, men jag tycker det är skoj och det retar säkert någon. Jag kom på att jag var tvungen att skriva av mig igen och att skriva dagbok på papper med penna känns så himla nittiotal så här är jag. Igen.
Det hela började på Lunarstorm under höstadiet då jag och Martina uppdaterade dagboksinlägg från biblioteket där vi uppehåll oss när vi skolkade från P-O’s mattelektioner. Sen hakade jag och Louise på trenden att blanda versaler och gemener och skrev så flytande enligt våra egna regler för vilka bokstäver som inte såg bra ut på normalt sätt. L skulle alltid skrivas med stor bokstav liksom T, B och R.
Jag har alltid älskat det jag själv skrivit och under gymnasiet när jag hade lämnat Lunarstorm ville jag ha alla mina dagboksinlägg innan mitt konto skulle dö ut i tomma internet så jag sparade alla och skrev ut i skolbiblioteket vilket INTE roade bibliotekarien när ut kom ett dokument på ungefär hundra sidor där inte ens hälften var rättstavat. Sen blev vi helt vilda och galna i HTML och knåpade ihop egna dagböcker som vi uppdaterade på recide manuellt via FTP innan vi började högskolan och jag började skriva med wordpress under mitt egna domän Sindrobe och under titeln diarium. Diariumen fick massa kritik vilket både roade och irriterade mig, jag fick höra att jag var tvungen att tänka på vad jag skrev för vissa föräldrar kunde faktiskt hitta in till den och vissa andra personer blev sura för att att de inte blev tillräckligt omnämnda i den. Det som irriterade mig mest var att det var de ointressanta inläggen som fick mest uppmärksamhet. Den finns fortfarande kvar någonstans gömd i hairdrobes databas för jag har så svårt att skiljas från saker men jag känner fortfarande så mycket äckel för den så den lär raderas och försvinnas helt när jag är redo att släppa taget.
Nu tänker jag avsluta här för jag vill se mitt inlägg publicerat. Puss.

Och justja, det här är ingen blogg. Kalla det aldrig en blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *