Blah blah blah.

Jag är en person som skriver listor, nästan varje dag skrivs det en lista, oftast en där det står vad jag skall göra under dagen för jag gillar inte att hålla koll på onödiga saker i huvudet men gillar däremot att sätta bockar på det jag gjort. Idag blev jag lite nedstämd fastän att jag när jag tänkte efter insåg att det var en dum sak att haka upp sig på för att det är ungefär EN enda sak i mitt liv som är dåligt och allt annat är BRA. Men som vanligt kan jag inte hålla på och glädjas över alla de där andra sakerna utan buttrar över en enda skitsak. Så sjukt dumt. Kommer ni ihåg att jag sa att det var nittiotal att skriva dagbok för hand? Om sanningen skall fram har jag en bok med ett fint rowsa omslag som jag skriver saker i, nästan som listor fast mer liknande en dagbok och idag skall jag skriva i den. Jag har lättare att se saker framför mig om jag har det nedskrivet och jag kan behöva lite perspektiv på de där sakerna.

Dagboksinlägg från min födelsedag 1994, bara en ponny men verkade rätt party ändå.
Dagboksinlägg från min födelsedag 1994, bara en ponny men verkade rätt party ändå.

Jag hade något mer på mitt hjärta men så ringde Maks och störde mitt i när jag satt och skrev här. Han brukar ringa runt elva på vardagskvällar när han är på väg in i duschen med något problem som han vill ha min hjälp med att lösa. Fram tills nyligen har det handlat om dilemman med kk, könsjukdomar, shopping och nu senast vad man skall göra på en dejt. Jag föreslog museum, det funkade bra för mig iallafall. Vi stämde dejt också, på torsdag blir det av, nästan så man kan tro det är julafton för det är då vi har vår årliga återkommande träff.
Idag träffade jag Camilla och Sandra och drack en blaskig chai-te på Fröken Ohlsson (besvikelsen!!!11) och hade turkos ögonskugga och rosa läppar. Fint det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *