Är det lördag? HELL YES!

sindrobe maddis

Är det fezt? Snart så!
Sitter här och väntar på att mina kompizar ska komma hit och tänkte bjuda på något glatt som ni kan lajka istället för deppinlägget. Megastor bild på mig! Det fina diademet fick jag av min lilla mormor idag, klänningen har jag köpt av June , kinderna pryds av GLO-skimret och peruken täcker dödens största utväxt eftersom jag inte kan bestämma ifall jag ska slänga i svart färg eller blekning…

7 reaktion på “Är det lördag? HELL YES!”

  1. Du ska se min utväxt! Jag känner precis som dig. Står och vacklar mellan ljusare eller stay black. Hatar det inre velet i mig själv. Ba’ gör det och få det gjort – Men för feg.
    Att du kan passa så bra i en peruk är ju helt underbart! (Y)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *