Pallonger Mot Skyn.

Idag har jag PMS, det är rätt jobbigt. Jag brukar inte bli aggressiv utan blir mest jättedeppig någon dag, det är som att få en spark i magen och så går luften ur en och sen känns allting väldigt tungt och grått. Känns inte som det finns någon mening med något och att det aldrig någonsin kommer bli bra. Börjat spy av det har jag också gjort. Tack och lov vet jag nu för tiden att det bara är någon dag det känns så här och är ganska redo på det och kan kurera mig själv men jag kommer ihåg när jag var yngre och inte visste varför jag mådde så himla konstigt eller förstod sambandet, det om något var jobbigt.

Saker som funkar för mig en dag som denna är:
– Infected Mushroom som jag redan nämnt (idag är det Booka Shade dock)
– Feel good-film har samma inverkan som musik, min är Tjejen som visste för mycket
– Söta djur
– Joggelijogga, man kan springa ifrån dåliga känslor och svettas ur dem
– Överdos av rosenrot
– Panodil mot eventuell värk (paracetamol är gott)
– Söta djur
– Någon som kramar en och är extra snäll mot en
– Te
– Söta djur

foot in mouth - http://www.flickr.com/photos/meladegypsie/2865778342/
foot in mouth - http://www.flickr.com/photos/meladegypsie/2865778342/

En jättebra sak föresten som jag är väldigt glad över är att jag skall få en cykel!! Den har punka nu men jag är ju så händig så det skall inte vara något problem, sen kan jag cykla hem till min mormor och fika, wiiih.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *