Nytt år ny kalender

sindrobe maddis

Tack och lov och eBay och Sydkorea för roliga alternativ till dödstråkiga svenska kalendrar à la Ordning&Reda! I år blev det dock en liiite simplare än förra året då det blev Choco Cat för hela slanten. I den följde en fantastisk historia med ett avsnitt för varje vecka som handlade om en katt som sökte jobb på chokladfabriken och.. ja, jag ska inte berätta hela historien ifall någon skulle vilja köpa den. Det roliga med de här kalendrarna är ju att de inte är årsbundna utan man följer i dag, vecka och månad själv. Lite slit ska det ju vara om man vill ha en fin kalender.

8 reaktion på “Nytt år ny kalender”

  1. Ja ebay är fan bra skit! Blir dock lite ledsen hest när jag ser det här inlägget. Jag har en bra kalender jag knappt skriver i pga. arbetslös och inget liv. Finns liksom inget att anteckna. Annat var det när jag fortfarande pluggade eller bodde hemma. Jisses vad jag höll på och anteckna, typ allt jag gjorde och skulle göra.

  2. Nicky: Bra val där!
    Sandra: Men du har väl fortfarande möten på typ arbetsförmedlingen eller jobbintervjuer? Dejter med kompisar? Det löser sig nog snart så du kan fylla den med anteckningar igen! 🙂

  3. Vad använder du för sökord? Jag har sökt flera år efter någon vettig, men hittar man skräp alternativt svindyra moleskin kalendrar 🙁 så slutar alltid med att jag köper någon tråkig på åléns eller likande…

  4. oooohh now thats the magic word! tack så mycket <3 (att det var så enkelt är lite pinsamt, men det talar vi tyst om)

  5. Eeersch, vet man inte det magiska sökordet, som du sa, så är det rena rama djungeln att hitta något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *