Wow.

Aaah, nu sitter jag här och äter en kvällssallad och patchar WOW. Ljudproblemet jag hade berodde inte på att ljudet inte var ikopplat utan jag hade antagligen råkat sabba det på något sätt också. Vi trodde det var drivrutinerna och körde om dom och när inte det hjälpte så formaterade vi om datorn. Jag hatar att formatera om datorn för jag är rädd att jag skall glömma spara något eller att något skall försvinna eller att vi skall köra om fel partition men det gick finfint även den här gången. Nu är det rent och fint och nytt på datorn, förutom i Mina Dokument då, känns skönt. Stort tack till Michael som skötte det mesta, jag sitter mest och nojjar vid sidan om och hyperventilerar ända tills jag får se att alla mina saker är kvar. Nu finns det både ljud på min dator och man kan se på film på teven igen, slutet gott allting gott.

Jag fick nog gjort en del bra saker idag ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *