En riktig snyftare.

För ett tag sedan, två veckor eller så, råkade jag ju sabba min dator och några proppar. Tror det var dagen efter som den stora bangen skulle återskapas och en del människor var rädda att försvinna i ett svart hål. Jag gjorde det. Det var hemskt och jag lipade nog en halv dag. Ringde till herr datorexpert och det lät ungefär såhär:
– ”Snyft snyft snyft” baby är dööööööd *gråtattack*
– Va?! Vänta lite jag har jättemycket att göra och ringer upp dig om tre minuter.
Jag torkade tårarna lite och snart så ringde Fredrik upp.
– Ok, ta det lugnt nu. Är det råttorna eller datorn som är död?

Det var inte det jag ville ta upp egentligen utan det är löst nu, rätt så löst i alla fall. Har limmat på en flens med superlim så nu får min dator ligga ner så inte den lossnar men när vi satte i den igår så fick jag och Michael koppla ur alla sladdar som satt i moderkortet för att lyfta loss det och knipsa av en söndrig fläkt och sen glömde vi nog koppla in ljudet. Det är lite jobbigt och jag har tvingats lyssna på MTV hela dagen för att det inte skall vara helt tyst. Det är inte så jättebra musik där så jag hoppas inte Michael skall jobba över idag så han kommer hem sent.

Whoa Nelly!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *