Usch.

Jag har fortfarande obehag från en dröm inatt, eller från precis innan jag masade mig ur sängen rättare sagt. Det var ingen mardröm som den i veckan som fick mig att vakna skrikande och livrädd (har nog aldrig varit så rädd som då, satt och skakade och gömde mig under täcket en bra stund innan jag förstod var jag befann mig och att det bara var en dröm) utan det var bara en hemskt dålig dröm med dålig känsla. Varför är det alltid dåliga saker som stannar kvar längst? Som alla fina kommentarer man får, varför är det de taskiga man kan memorera hundra år senare?

Mitt botemedel mot dåliga känslor (funkar även mot PMS!) är Infected Mushroom, annan musik som jag blir glad av funkar också men jag har fått för mig att just dom är min feel good musik, så nu blir det shuffle på det tills jag åker hemifrån. Kommer skutta som på små rosa moln lagom tills dess.

Bra skit

En reaktion på “Usch.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *