Goblinz.

sindrobe maddis

Jag och Karl på fest.
Jag gillar goblinsarna, dom är så himla coola. Det märks att Blizzard lagt ner lite energi på de här karaktärerna, till skillnad från humans… de fulaste i hela spelet. Fy fan. Man tycker ju att de borde ha pengar nog att uppgradera de gamla mossiga karaktärerna lite också när dom gör så stora förändringar i spelet.
När jag fick hem spelet upptäckte jag i alla fall att mitt grafikkort inte hänger med längre så nu är ett nytt på väg hem till mig, nu har jag sammanlagt spenderat över två tusen på den här expansionen, känns bra. Jättebra. Måste dessutom köpa en ny mus för trehundra eftersom min gamla fick för sig att det var dags att dö igår.

Till på det så har jag åkt på en härlig förkylning och ligger hemma och snorar idag istället för att gå på julavslutning med bowling och öl med klassen idag. Kul.

Men annars är allt bra.

En reaktion på “Goblinz.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *