In the ghetto.

Det blev en bra dag precis som jag kände på mig. Fick gjort alla mina sysslor och hann stanna en stund hemma hos mama och dricka ett glas saft och se hennes nya tatuering innan jag skulle till Camilla. Pussade några gånger på en motvillig Flora också. Under tiden jag gjorde det fick jag leveransbesked från Swebus att jag hade resa till och från Halmstad till helgen, där skall jag pussa massvis på min Karl. Han stretar inte emot lika mycket.

Hos Camilla bjöds jag på underbart sällskap, kattklappar, kaffe, kakor och lustigheter. Det var en trevlig kväll, insåg att jag har saknat henne.

Sen var det dags att åka hem och jag packade ihop mig själv samt en bok jag lånade med mig.

Först spårvagn, sen spårvagn, sen buss och sen buss. Under en timme och sjutton minuter satt jag och hatade Gårdsten och Angered aktivt i allafall 20 minuter. Jag kan inte bo här, måste bli ändring på det riktigt snart. Här är bara fullt av trasiga människor och skit, har bott här alldeles för länge nu. När jag lämnar Angered den här gången kommer jag aldrig tillbaka. Absolut deadline är till mitt kalas till våren för då skall jag ha kalas i min egen lägenhet med alla mina underbara vänner igen. Jag längtar.

2 reaktion på “In the ghetto.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *