Kategoriarkiv: Jobb

Jag var en ledsen enhörning

SADUNICORNPARTY

Skit hände på jobbet, som det gör i den här branschen, och jag och 37 kollegor fick gå.
Jag hatar avsked, kan inte säga hejdå och gråter alltid alldeles för mycket så hade det inte varit för att vi var tre stycken som slutade samma dag som jag så hade jag gått utan att säga hejdå. Jag hade redan planerat det för att slippa hejdå. Men istället slog vi på stort och hade den ledsnaste festen ever.
Vi byggde en selfievägg av glitter, blåste upp 50 svarta ballonger, köpte mängder av konfetti och konfettibomber, laddade upp en buffé av bara veganska tilltugg och gjorde ett riktigt deppigt quiz.
Dagen för festen kom jag dit gladare än på länge och trodde att det här klarar jag nog utan att gråta! VD:n höll tal i köket och jag tänkte att hans ord berör inte mig ”lalalala” tänkte jag i huvudet. Men så såg jag att Emma som var den som anställde mig grät och då var det kört. Och sen bröt jag ihop flera gånger under kvällen för att folk var så snälla och kramades och gav presenter och en gång för att alla var så fina på en bild jag tog.

Och så gick det till när jag slutade mitt första riktiga jobb och den bästa arbetsplatsen jag varit på. Jag kan ju erkänna att den här våren inte varit den bästa i mitt liv men jag känner mig stark. Och nu i efterhand känner jag ingen sorg, bara så mycket glädje för alla de här fina människorna som ju fortfarande kommer vara en del av mitt liv.

Nu väntar #SUMMEROFMADDIS

#GatsbyDLBi The Great Party

#Gatsbydlbi

I fredags var det dags för julfest på jobbet och temat var Gatsby. Här är jag med mina kära kollegor Anders och Maria.

#Gatsbydlbi

Vi hade styrt upp lite förfika inne på vårt kattrum.

#Gatsbydlbi

#Gatsbydlbi

Emma kom förbi vårt rum.

#Gatsbydlbi

Sen var det dags för det officiella förbubblet i loungen med alla gästerna.

#Gatsbydlbi

Kvällens tagg.

#Gatsbydlbi

Victor spexxade med käppen genom örat.

#Gatsbydlbi

Sen åkte vi buss till hemlig location som visade sig vara Enrico Palazzo (som ni sett så här tidigare på bloggisen!).

#Gatsbydlbi

Vi väntade ivrigt på maten. Jag hade beställt veganskt och fick det smarrigaste julbordet jag ätit. Som jag inte dokumenterade på bild.

#Gatsbydlbi

#Gatsbydlbi

Kajsa var stilig.

#Gatsbydlbi

#Gatsbydlbi

Sen var det pepp och dans resten av natten. A great party!

Halloweenfirande på jobbet

Halloween @ DigitasLBi

För att minimera risken att vara den enda som kom utklädd till jobbet i fredags så styrde jag ihop med några andra upp Halloweenfirande på kontoret. Så i torsdags när nästan alla andra gått hem stannade jag kvar och dekorerade med spindelväv, spindlar, serpentiner och annat kusligt festligt. För att locka ut alla från sina rum serverades det färgglatt godis i mängder. Det funkar på barn i alla åldrar och storlekar.

Halloween @ DigitasLBi

Emma var så himla tjusig.

Halloween @ DigitasLBi

Gottegrisar uppradade.

Halloween @ DigitasLBi

Familjen Cullen var där och glittrade.

Halloween @ DigitasLBi

Elin var stark och tuff medan jag ansträngde mig för att se ut som en allvarlig häxa.

Halloween @ DigitasLBi

Madeleine var cool.

Halloween @ DigitasLBi

Är så himla nöjd och glad att jag fick med såpass många att spöka ut sig och fira årets bästa högtid!

Run, whirlwind run

Kopparmärra utanför jobbfönstret

Idag gick jag ut från kontoret på mitt fina jobb för sista gången och när jag satte på mig hörlurarna, utan att ha satt på musiken så började det spelas i mina öron ändå:

Run, whirlwind run
Further and further away
Into the sun

Det tyckte jag var läskigt och fint med det gav mig lite lättare steg.

Jag blev alltså uppsagd från mitt jobb, på grund av dålig ekonomi, för en månad sedan och idag var sista dagen. Det har känts tungt men nu börjar det kännas det bättre. Jag tappade något under hösten, jag vet inte vad eller när men något fattas och nu kommer jag ha tid att leta rätt på det igen. Och sen kanske den jävla ekonomin vänder någon gång och då får jag komma tillbaka om jag inte hittat något bättre tills dess. Men det håller vi tummarna för att jag har gjort. Jag är inte helt arbetslös i nuläget utan kommer att frilansa och syssla med lite olika grejer den närmsta tiden och det kommer nog bli bra. Vad än jag tappat så är det inte hoppet i alla fall.

Modevisning i Nordstan

Nordstan modevisning

Ända sen jag började på Runan har vi förberett inför Nordstans modevisning och jag har jobbat med så gott som allt tryckmaterial.
Annonser, affischer, vepor, taggar till butikerna och scenhuset.

Nordstan modevisning

Därför var jag ju tvungen att gå ner och kolla på en av visningarna i fredags och det var riktigt bra! Den här tjejen blev jag lite kär i, hon var så fin i allt bling.

Nordstan modevisning

Nordstan modevisning

Missäys visning var bäst. Dom catwalkade inte så mycket utan hade fest och dansade till en låt som var så pepp så att jag knappt kunde stå still. Gick förbi butiken i söndags och fick reda på vilken det var, LYSSNA:

Sätt på från 1:30 och skippa det tråkiga introt *dör*

Nordstan modevisning

Hurra.